Hogyan kell elvágni a textilre ragasztott bambusz tapétát?
2015. január 19. írta: sotdia

Hogyan kell elvágni a textilre ragasztott bambusz tapétát?

Az ilyen bambusz anyagot sokoldalúan fel lehet használni. Azonban akár falvédőként, akár ajtóbetétanyagként szeretnénk felhasználni, szinte biztos, hogy méretre kell majd vágni.

Kétféleképpen lehet elvágni az anyagot. Tudunk vágni a pálcákra merőlegesen vagy a pálcákkal párhuzamosan is. Utóbbi igen egyszerű, ugyanis egy tapétavágó késsel gond nélkül el lehet vágni a textilt két pálca között.

p1160660_2.jpg p1160667_2.jpg


Ha viszont a pálcákra merőlegesen vágnánk el az anyagot, akkor ezt megtehetjük egy szabóollóval vagy egy irodai karos papírvágógép segítségével. Ha ollóval akarjuk vágni, akkor ahhoz kicsit nagyobb erőkifejtés kell, ráadásul még a kezünk is megfájdulhat tőle. Tehát érdemesebb papírvágógéppel levágni a felesleges anyagot. Így a vágási felület is sokkal szebb lesz. Természetesen a vágás előtt ajánlatos egy ceruzával bejelölni a vágási vonalat.

A bejegyzés trackback címe:

https://falvedo.blog.hu/api/trackback/id/tr907079613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása