Megfelelnek-e az ÁNTSZ szabványnak a bambusz falvédők? Lehet-e ezeket pl. Idősek Otthonába tenni?
2015. április 24. írta: sotdia

Megfelelnek-e az ÁNTSZ szabványnak a bambusz falvédők? Lehet-e ezeket pl. Idősek Otthonába tenni?

A bentlakást nyújtó Idősek Otthonában az ágy melletti falvédővel szemben is előírásokat támaszt az ÁNTSZ. Ilyen például, hogy tisztíthatónak kell lennie.

Ezek a bambusz falburkolók nem csak hogy könnyen tisztántarthatók, de a többi előírásnak is teljes mértékben megfelelnek.

Választhatunk 120cm-es és 180cm-es pálcahosszúságú tekercsből.

Ha szeretnénk, akkor méretre is lehet őket vágni. Mivel az utóbbi elég magas lenne ágy melletti falvédőnek, ezért azt célszerű kettévágni. Így maradékanyag-mentesen kapnánk 90cm magas falvédőanyagot, ami méretben pont megfelelő az ágy melletti falra.

Ha költséghatékony megoldást szeretnénk, akkor választhatunk másodosztályú falburkoló anyagot is. Ezek kisebb esztétikai hibákat tartalmaznak, viszont lényegesen olcsóbbak is.

Az ÁNTSZ szabványnak a textilre ragasztott bambusz falvédő felel meg. Tehát ez a bambusz termék alkalmazható közintézményekben (pl. Idősek Otthonában) beltéri dekorációs falburkolóként.

tap16_szoba.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://falvedo.blog.hu/api/trackback/id/tr117394394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása